UUTTA! Briox Connect yhdistää mikroyritykset ja kirjanpitäjät – ilmaiseksi. Tutustu »

close

Uutisia Brioxista

18. huhtikuu 2024

2023 vuosikatsauksen julkaisu

13. marraskuu 2023

Uusi markkinapaikka tarjoaa ratkaisun moniin mikroyrittäjien ja tilitoimistojen haasteisiin

SaaS-yritys Briox on julkaisemassa markkinapaikan, jonka avulla mikroyrittäjien on helpompi löytää, vertailla ja kontaktoida yksittäisiä kirjanpitäjiä ja taloushallinnon konsultteja. Samalla palvelu tukee osaltaan Brioxin lupausta kaksinkertaistaa tilitoimistokumppaneidensa kannattavuus mikroyrityssegmentillä.

12. lokakuu 2023

Vahva kumppanuus Brioxin kanssa tukee Tilipalvelu Tilit Tasan Oy:n kasvustrategiaa

Vuoden 2024 aikana yritys kehittää yhteistyötä vähintään 130 asiakkaansa kanssa Briox-kirjanpito-ohjelmiston avulla.

3. lokakuu 2023

Briox allekirjoittaa laajennetun kumppanuussopimuksen ahvenanmaalaisen EKO Redovisningin kanssa

Ahvenanmaalainen tilitoimisto EKO Redovisning on ilmoittanut laajentavansa kumppanuuttaan Brioxin kanssa. Uuden sopimuksen myötä tilitoimisto hallinnoi jatkossa vähintään 40 uutta yritysasiakasta Brioxin ohjelmistolla. EKO Redovisning siirtää lisäksi kaikkien asiakkaidensa palkanlaskennan hallinnan Brioxiin.

25. lokakuu 2022

Briox palvelee yhä useampia mikroyrittäjiä yhteistyössä eAccount Nordicin kanssa

Tilitoimisto eAccount Nordic ja Briox ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jonka mukaan eAccount Nordic hallinnoi vähintään 150 asiakasta Brioxin ohjelmistolla tammikuusta 2023 alkaen.

20. syyskuu 2022

Briox laajenee! Palkanlaskenta sujuvoittaa pienyrittäjien ja kirjanpitäjien työtä

Pian myös palkanlaskenta onnistuu Brioxin kirjanpito-ohjelman avulla. Briox on allekirjoittanut sopimuksen suomalaisen Palkkaus.fi-ohjelmiston kanssa. Yhdessä he tulevat tarjoamaan Brioxin asiakkaille integroidun ratkaisun saumattomaan palkanlaskentaan – kaikki yhdellä alustalla.

28. kesäkuu 2022

Viisi syytä tilitoimistoille tarjota tilauspohjaista kirjanpitoa

Tilauspohjainen kirjanpito kasvaa suosiossaan. Yhä useampi tilitoimisto siirtyy tuntihintaisten peruspalveluiden tarjoamisesta tilauspohjaiseen liiketoimintamalliin. Erityisesti mikroyritysasiakkaat suosivat tilitoimistoja, jotka tarjoavat tilauspohjaista kirjanpitoa.

17. maaliskuu 2022

Nooga ja Briox solmivat strategisen kumppanuuden tarjotakseen pienimille yrityksille uuden kattavan tarjouksen taloushallintaan

Pietarsaari, Finland – 11.3.2022 – Nooga ja Briox ilmoittavat tänään aloittavansa kattavan kumppanuuden, jonka tavoitteena on vahvistaa Noogan tarjontaa pienimmille yrityksille ympäri Suomen. Yhteistyö sisältää Brioxin tuotteiden laajamittaisen käytön kirjanpidossa ja yrityksen taloushallinnassa. Kumppanuus on tärkeä osa Noogan ja Brioxin kasvustrategioita.

2. maaliskuu 2022

Briox kasvattaa toimintaansa lanseeraamalla kumppanuusohjelman tilitoimistoille

Helsinki, Suomi- 2. Maaliskuuta, 2022 – Briox (BRIX) lanseeraa tänään tilitoimistoille suunnatun kumppanuusohjelman, jonka tavoitteena on auttaa vahvistamaan tarjontaa ja tehostamaan mikrosegmenttiasiakkaiden hallinnassa.

14. joulukuu 2021

Briox laajentaa yhteistyötään ahvenanmaalaisen Nova Alandian kanssa

Yksi Ahvenanmaan suurimmista tilitoimistoista, Nova Alandia AB, laajentaa nyt yhteistyötään ruotsalaisen SaaS-yhtiö Brioxin kanssa. Briox laajentaa näin mikroyritysliiketoimintaansa.

30. syyskuu 2021

Tuotepäivitykset Syyskuu

Kuukausi on ollut kiireinen Brioxilla. Olemme lisänneet uusia mahdollisuuksia laskujen hyväksyntään, lisäsimme raportin käyttöomaisuusrekisteriin ja mahdollisuuden tilitoimistoille luoda mallitilejä.

30. lokakuu 2020

Brioxin Suomen ja Viron maajohtajaksi nousee Johanna Hannus

Johanna Hannus nousee vastuuseen Suomen ja Viron yhdistetystä toiminnasta. Tämä on osa kasvavaa panostusta Viron markkinoihin. Tämän yhteydessä on myös aloitettu rekrytointi Viron organisaation vahvistamiseksi.

18. maaliskuu 2020

Liiketoiminnan jatkuvuus COVID-19 aikana

Nykyisen tilanteen seurauksena haluamme tiedottaa asiakkaitamme toiminnastamme poikkeustilanteen aikana.

20. tammikuu 2020

Briox on solminut yhteistyösopimuksen liettualaisen NORIAN:in kanssa

Briox tarjoaa tilitoimistoille sekä pienille ja keskisuurille yrityksille taloushallinnon ratkaisuja. NORIAN on globaali taloushallintoa, lainoja ja automatisoituja prosesseja tarjoava täyden palvelun toimisto. Yhteistyö tarkoittaa, että NORIAN käyttää Brioxin ohjelmistoa sisäiseen kirjanpitoonsa ja tarjoaa Brioxia asiakkailleen.

18. marraskuu 2019

Briox Finland ja Festum solmivat yhteistyösopimuksen

Brioxin (publ) tytäryhtiö Briox Finland Oy (”Briox Finland”), joka tarjoaa kirjanpitojärjestelmiä tilitoimistoille sekä pienille ja keskisuurille yrityksille, on solminut yhteistyösopimuksen Festum Software Oy:n (”Festum”) kanssa. Festum tarjoaa Hausvise-ohjelmistoa isännöitsijätoimistoille.

20. syyskuu 2019

Uusi maajohtaja aloittaa Brioxilla

Pienille ja keskisuurille yrityksille kirjanpitojärjestelmä tarjoava Briox on valinnut Johanna Hannuksen uudeksi maajohtajaksi Suomeen, jatkamaan Teemu Kaskin tehtävissä.

26. heinäkuu 2019

Asiakashaastattelu Benin kanssa

Briox on kevään aikana tehnyt asiakastyytyväisyystutkimusta kysyen asiakkailta mitä mieltä he ovat ohjelmistosta, ja miksi he ovat valinneet juuri meidät kumppanikseen. Tällä kertaa haastateltavana on Ben Henriksson Ekonomiresurs AB:lta.

8. heinäkuu 2019

Asiakashaastattelu Angelan kanssa

Briox on kevään aikana tehnyt asiakastyytyväisyystutkimusta kysyen asiakkailta mitä mieltä he ovat ohjelmistosta, ja miksi he ovat valinneet juuri meidät kumppanikseen. Teimme haastattelun suhteellisen uuden asiakkaan kanssa: Wurma AB:n Angela Sjöblom.

15. helmikuu 2019

Tilitoimisto Johanna Immonen Oy on allekirjoittanut aiesopimuksen Brioxin kanssa

Suuri suomalainen tilitoimisto, Tilitoimisto Johanna Immonen Oy on allekirjoittanut aiesopimuksen Brioxin kanssa tarjotakseen Brioxin ratkaisuja asiakkailleen.

14. joulukuu 2018

Jälleen uusi tilitoimisto Virossa valitsee Brioxin

Joulukuun alussa Briox ilmoitti vauhdikkaasta toiminnan aloittamisesta Virossa aloittaessaan yhteistyön ensimmäisen virolaisen tilitoimiston kanssa. Nyt Briox on vahvistanut jälleen uuden tilitoimistokumppanin, joka on valinnut käyttöönsä Brioxin.

4. huhtikuu 2018

Holvin ja Brioxin yhteistyö digitalisoi yrittäjän kirjanpidon

Uudet digitaaliset työkalut muuttavat kirjanpidon käytäntöjä yrittäjän hyödyksi: Brioxin ja Holvin yhteistyö tuo yrittäjille lisää itsenäisyyttä ja varmuutta oman talouden suhteen.

8. joulukuu 2017

Briox ja Palkkaus.fi tarjoavat yrityksille palkanmaksupalvelun

Briox ja Palkkaus.fi tarjoavat yhdessä Brioxin asiakasyrityksille palkanmaksupalvelun. Palvelu on käytettävissä kaikilla asiakkailla ja siitä maksetaan palkanmaksukohtaisesti vain käytön mukaan.

6. syyskuu 2017

Zervant ja Briox aloittavat yhteistyön

Zervant ja Briox ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Zervant suosittelee kaikkia asiakkaitaan käyttämään Briox Kirjanpito-ohjelmistoa kirjanpitoon.

Mukavaa, että olet kiinnostunut Brioxista!

Jätä yhteystietosi tai soita meille suoraan numeroon 094 241 11 50. Kuulemisiin!

Lisää nimesi

Lisää sähköpostiosoitteesi

Lisää puhelinnumerosi

Ehdot tulee hyväksyä, jotta pääset jatkamaan

Jokin meni pieleen tietoja lähettäessä.

Varaa ohjelman esittely

Varaa esittely jättämällä yhteystietosi tai soittamalla meille numeroon 094 241 11 50.

  • done Keskustele henkilökohtaisesti asiantuntijamme kanssa
  • done Räätälöity esittely, joka vastaa teidän tarpeitanne
  • done Maksuton
  • done Ei velvoita teitä mihinkään

Esittely on tarkoitettu tilitoimistoille ja kirjanpitäjille, jotka haluavat sähköistää toimintaansa enemmän.

Lisää nimesi

Lisää sähköpostiosoitteesi

Lisää puhelinnumerosi

Ehdot tulee hyväksyä, jotta pääset jatkamaan

Jokin meni pieleen tietoja lähettäessä.

Kenelle haluat ostaa?

Asiakkaalleni

Tilitoimistot voivat helposti lisätä uusia asiakkaita ja paketteja suoraan ohjelmassa.

Yritykselleni

Jos olet yrittäjä ja haluat käyttää Brioxia, kirjanpitäjäsi auttaa sinut alkuun. Ellei sinulla tällä hetkellä ole tilitoimistoa, löydät hyvän tilitoimiston täältä.

Kenelle haluat ostaa?

Asiakkaalleni

Tilitoimistot voivat helposti lisätä uusia asiakkaita ja paketteja suoraan ohjelmassa.

Yritykselleni

Jos olet yrittäjä ja haluat käyttää Brioxia, kirjanpitäjäsi auttaa sinut alkuun. Ellei sinulla tällä hetkellä ole tilitoimistoa, löydät hyvän tilitoimiston täältä tai voit ostaa Brioxin suoraan verkosta oheisen linkin kautta.

Kenelle haluat ostaa?

Asiakkaalleni

Tilitoimistot voivat helposti lisätä uusia asiakkaita ja paketteja suoraan ohjelmassa.

Yritykselleni

Jos olet yrittäjä ja haluat käyttää Brioxia, kirjanpitäjäsi auttaa sinut alkuun. Ellei sinulla tällä hetkellä ole tilitoimistoa, löydät hyvän tilitoimiston täältä tai voit ostaa Brioxin suoraan verkosta oheisen linkin kautta.