18. maaliskuu 2020

Liiketoiminnan jatkuvuus COVID-19 aikana

Nykyisen tilanteen seurauksena haluamme tiedottaa asiakkaitamme toiminnastamme poikkeustilanteen aikana.

20. tammikuu 2020

Briox on solminut yhteistyösopimuksen liettualaisen NORIAN:in kanssa

Briox tarjoaa tilitoimistoille sekä pienille ja keskisuurille yrityksille taloushallinnon ratkaisuja. NORIAN on globaali taloushallintoa, lainoja ja automatisoituja prosesseja tarjoava täyden palvelun toimisto. Yhteistyö tarkoittaa, että NORIAN käyttää Brioxin ohjelmistoa sisäiseen kirjanpitoonsa ja tarjoaa Brioxia asiakkailleen.

18. marraskuu 2019

Briox Finland ja Festum solmivat yhteistyösopimuksen

Brioxin (publ) tytäryhtiö Briox Finland Oy (”Briox Finland”), joka tarjoaa kirjanpitojärjestelmiä tilitoimistoille sekä pienille ja keskisuurille yrityksille, on solminut yhteistyösopimuksen Festum Software Oy:n (”Festum”) kanssa. Festum tarjoaa Hausvise-ohjelmistoa isännöitsijätoimistoille.

20. syyskuu 2019

Uusi maajohtaja aloittaa Brioxilla

Pienille ja keskisuurille yrityksille kirjanpitojärjestelmä tarjoava Briox on valinnut Johanna Hannuksen uudeksi maajohtajaksi Suomeen, jatkamaan Teemu Kaskin tehtävissä.

26. heinäkuu 2019

Asiakashaastattelu Benin kanssa

Briox on kevään aikana tehnyt asiakastyytyväisyystutkimusta kysyen asiakkailta mitä mieltä he ovat ohjelmistosta, ja miksi he ovat valinneet juuri meidät kumppanikseen. Tällä kertaa haastateltavana on Ben Henriksson Ekonomiresurs AB:lta.

08. heinäkuu 2019

Asiakashaastattelu Angelan kanssa

Briox on kevään aikana tehnyt asiakastyytyväisyystutkimusta kysyen asiakkailta mitä mieltä he ovat ohjelmistosta, ja miksi he ovat valinneet juuri meidät kumppanikseen. Teimme haastattelun suhteellisen uuden asiakkaan kanssa: Wurma AB:n Angela Sjöblom.

15. helmikuu 2019

Tilitoimisto Johanna Immonen Oy on allekirjoittanut aiesopimuksen Brioxin kanssa

Suuri suomalainen tilitoimisto, Tilitoimisto Johanna Immonen Oy on allekirjoittanut aiesopimuksen Brioxin kanssa tarjotakseen Brioxin ratkaisuja asiakkailleen.

14. joulukuu 2018

Jälleen uusi tilitoimisto Virossa valitsee Brioxin

Joulukuun alussa Briox ilmoitti vauhdikkaasta toiminnan aloittamisesta Virossa aloittaessaan yhteistyön ensimmäisen virolaisen tilitoimiston kanssa. Nyt Briox on vahvistanut jälleen uuden tilitoimistokumppanin, joka on valinnut käyttöönsä Brioxin.

04. huhtikuu 2018

Holvin ja Brioxin yhteistyö digitalisoi yrittäjän kirjanpidon

Uudet digitaaliset työkalut muuttavat kirjanpidon käytäntöjä yrittäjän hyödyksi: Brioxin ja Holvin yhteistyö tuo yrittäjille lisää itsenäisyyttä ja varmuutta oman talouden suhteen.

08. joulukuu 2017

Briox ja Palkkaus.fi tarjoavat yrityksille palkanmaksupalvelun

Briox ja Palkkaus.fi tarjoavat yhdessä Brioxin asiakasyrityksille palkanmaksupalvelun. Palvelu on käytettävissä kaikilla asiakkailla ja siitä maksetaan palkanmaksukohtaisesti vain käytön mukaan.

06. syyskuu 2017

Zervant ja Briox aloittavat yhteistyön

Zervant ja Briox ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Zervant suosittelee kaikkia asiakkaitaan käyttämään Briox Kirjanpito-ohjelmistoa kirjanpitoon.