Tietosuoja ja turvallisuus

Olemme keränneet tälle sivulle sinulle tärkeitä tietoja siitä, mitä sinun tulee tietää tietosuojasta ja turvallisuudesta käyttäessäsi Briox-ohjelmistoa. Löydät täältä myös hyödyllisiä vinkkejä liittyen työskentelyyn henkilötietojen käsittelyn parissa.

Taustat

Meille Brioxilla tietosuoja ja tietoturvallisuus ovat tärkeitä asioita. EU:n tietosuoja-asetus (uusi laki henkilötietojen käsittelylle), asettaa korkeammat vaatimukset avoimuudelle. Tämä artikkeli on koostettu sinulle, jotta saat tarkan kuvauksen siitä, kuinka käsittelemme henkilötietoja. On olemassa useampia osa-alueita, jotka yhdessä antavat kokonaiskuvan tietosuojasta ja turvallisuudesta, liittyen niin Brioxin ohjelmistoon, kuin myös sinuun Brioxin käyttäjänä ja asiakkaana. Olemme jakaneet tiedot eri osa-alueisiin, joita tullaan päivittämään ja täydentämään tarvittavilla lisätiedoilla.

GDPR

GDPR:n (EU:n tietosuojauudistus) alle olemme koostaneet lyhyen kuvauksen lakimuutoksesta ja sen sisällöstä. Lisäksi sinne on koottu kuvaus, mistä löydät myös lisätietoja siitä kuinka tämä vaikuttaa sinuun ja toimintaasi.

Turvallisuus

Olemme koostaneet tähän (myös käyttöehdoissakin mainittuja) kohtia, jotka liittyvät Brioxin työskentelytapohin tietoturvan parissa. Henkilötietojen käsittelijän roolissa Brioxilla on vastuu teknisistä ja organisatorisista turvatoimista henkilötietojen käsittelyssä.

Tietoturvaloukkauksien käsittely

GDPR:ssä on uusi vaatimus henkilötietojen tietoturvaloukkauksien käsittelylle, mikä tarkoittaa että tietoturvaloukkauksen tapahtuessa siitä tulee raportoida Tietosuojavaltuutetulle 72 tunnin kuluessa. Kerromme osiossa hieman siitä kuinka tämä prosessi toimii.

Tietosuoja

Tietosuojakäytännöissä kuvaamme Brioxin tapaa käsitellä henkilötietoja rekisterinpitäjän roolissa. Osiossa haluamme selkeyttää vastuuta oikeuksien ja yksityisyyden suojaamisesta sekä kuvata, kuinka käytämme henkilökohtaisia tietoja, jotka jaat meille.

Evästeet briox.fi-verkkosivustolla

Brioxin verkkosivustoilla käytetään evästeitä (cookies), joiden avulla asiointisi sujuu mukavammin ja joutuisammin. Kuvailemme evästeiden sisällön ja kuinka käytämme evästeitä, jotta voit tehdä päätöksen suostumuksestasi evästeiden käyttöön vieraillessasi verkkosivustollamme.

Huomioon otettavia asioita

Asiakkaana sinun täytyy ottaa huomioon monia asioita liittyen henkilötietojen käsittelyyn Brioxin ohjelmissa, joissa olet rekisterinpitäjä. Työsi helpottamiseksi olemme keränneet osioon tietoja henkilötiedoiksi luokiteltavista asioista ja käytettävistä henkilötiedoista Briox-ohjelmistossa.