Tietosuoja ja turvallisuus

Olemme keränneet tälle sivulle sinulle tärkeitä tietoja siitä, mitä sinun tulee tietää tietosuojasta ja turvallisuudesta käyttäessäsi Briox-ohjelmistoa. Löydät täältä myös hyödyllisiä vinkkejä liittyen työskentelyyn henkilötietojen käsittelyn parissa.

 

Taustat

Meille Brioxilla tietosuoja ja tietoturvallisuus ovat tärkeitä asioita. EU:n tietosuoja-asetus (uusi laki henkilötietojen käsittelylle), asettaa korkeammat vaatimukset avoimuudelle. Tämä artikkeli on koostettu sinulle, jotta saat tarkan kuvauksen siitä, kuinka käsittelemme henkilötietoja. On olemassa useampia osa-alueita, jotka yhdessä antavat kokonaiskuvan tietosuojasta ja turvallisuudesta, liittyen niin Brioxin ohjelmistoon, kuin myös sinuun Brioxin käyttäjänä ja asiakkaana. Olemme jakaneet tiedot eri osa-alueisiin, joita tullaan päivittämään ja täydentämään tarvittavilla lisätiedoilla.

GDPR

GDPR:n (EU:n tietosuojauudistus) alle olemme koostaneet lyhyen kuvauksen lakimuutoksesta ja sen sisällöstä. Lisäksi sinne on koottu kuvaus, mistä löydät myös lisätietoja siitä kuinka tämä vaikuttaa sinuun ja toimintaasi.

Lue lisää: Briox ja GDPR

Turvallisuus

Olemme koostaneet tähän (myös käyttöehdoissakin mainittuja) kohtia, jotka liittyvät Brioxin työskentelytapohin tietoturvan parissa. Henkilötietojen käsittelijän roolissa Brioxilla on vastuu teknisistä ja organisatorisista turvatoimista henkilötietojen käsittelyssä.

Lue lisää: Tietoturva

Tietoturvaloukkauksien käsittely

GDPR:ssä on uusi vaatimus henkilötietojen tietoturvaloukkauksien käsittelylle, mikä tarkoittaa että tietoturvaloukkauksen tapahtuessa siitä tulee raportoida Tietosuojavaltuutetulle 72 tunnin kuluessa. Kerromme osiossa hieman siitä kuinka tämä prosessi toimii.

Lue lisää: Tietoturvaloukkaukset

Tietosuoja

Tietosuojakäytännöissä kuvaamme Brioxin tapaa käsitellä henkilötietoja rekisterinpitäjän roolissa. Osiossa haluamme selkeyttää vastuuta oikeuksien ja yksityisyyden suojaamisesta sekä kuvata, kuinka käytämme henkilökohtaisia tietoja, jotka jaat meille.

Lue lisää: Yksityisyydensuojalauselma

Evästeet briox.fi-verkkosivustolla

Brioxin verkkosivustoilla käytetään evästeitä (cookies), joiden avulla asiointisi sujuu mukavammin ja joutuisammin. Kuvailemme evästeiden sisällön ja kuinka käytämme evästeitä, jotta voit tehdä päätöksen suostumuksestasi evästeiden käyttöön vieraillessasi verkkosivustollamme.

Lue lisää: Briox Evästekäytäntö

Huomioon otettavia asioita

Asiakkaana sinun täytyy ottaa huomioon monia asioita liittyen henkilötietojen käsittelyyn Brioxin ohjelmissa, joissa olet rekisterinpitäjä. Työsi helpottamiseksi olemme keränneet osioon tietoja henkilötiedoiksi luokiteltavista asioista ja käytettävistä henkilötiedoista Briox-ohjelmistossa.

Lue lisää: Huomioon otettavia asioita

Hauskaa, että olet kiinnostunut Brioxista!

Jätä yhteystietosi tai soita meille suoraan numeroon 094 241 11 50. Kuulemisiin!

Lisää nimesi

Lisää sähköpostiosoitteesi

Lisää puhelinnumerosi

Ehdot tulee hyväksyä, jotta pääset jatkamaan

Jokin meni pieleen tietoja lähettäessä.

Varaa ohjelman esittely

Varaa esittely jättämällä yhteystietosi tai soittamalla meille numeroon 094 241 11 50.

  • done Keskustele henkilökohtaisesti asiantuntijamme kanssa
  • done Räätälöity esittely, joka vastaa teidän tarpeitanne
  • done Maksuton
  • done Ei velvoita teitä mihinkään

Esittely on suunnattu etenkin tilitoimistoille ja kirjanpitäjille, jotka haluavat sähköistää toimintaansa enemmän.

Lisää nimesi

Lisää sähköpostiosoitteesi

Lisää puhelinnumerosi

Ehdot tulee hyväksyä, jotta pääset jatkamaan

Jokin meni pieleen tietoja lähettäessä.

Kenelle haluat ostaa?

Asiakkaalleni

Tilitoimistot voivat helposti lisätä uusia asiakkaita ja paketteja suoraan ohjelmassa.

Yritykselleni

Jos olet yrittäjä ja haluat käyttää Brioxia, kirjanpitäjäsi auttaa sinut alkuun. Ellei sinulla tällä hetkellä ole tilitoimistoa, löydät hyvän tilitoimiston täältä.

Kenelle haluat ostaa?

Asiakkaalleni

Tilitoimistot voivat helposti lisätä uusia asiakkaita ja paketteja suoraan ohjelmassa.

Yritykselleni

Jos olet yrittäjä ja haluat käyttää Brioxia, kirjanpitäjäsi auttaa sinut alkuun. Ellei sinulla tällä hetkellä ole tilitoimistoa, löydät hyvän tilitoimiston täältä tai voit ostaa Brioxin suoraan verkosta oheisen linkin kautta.

Kenelle haluat ostaa?

Asiakkaalleni

Tilitoimistot voivat helposti lisätä uusia asiakkaita ja paketteja suoraan ohjelmassa.

Yritykselleni

Jos olet yrittäjä ja haluat käyttää Brioxia, kirjanpitäjäsi auttaa sinut alkuun. Ellei sinulla tällä hetkellä ole tilitoimistoa, löydät hyvän tilitoimiston täältä tai voit ostaa Brioxin suoraan verkosta oheisen linkin kautta.