Asiakashaastattelu Benin kanssa

26. heinäkuu 2019

Briox on kevään aikana tehnyt asiakastyytyväisyystutkimusta kysyen asiakkailta mitä mieltä he ovat ohjelmistosta, ja miksi he ovat valinneet juuri meidät kumppanikseen. Tällä kertaa haastateltavana on Ben Henriksson Ekonomiresurs AB:lta.

Ben on työskennellyt konsulttina kirjanpitoalalla ja projektien johtotehtävissä Ekonomiresurssilla Ahvenanmaalla jo 90-luvulta alkaen. Pienyrittäjyys antaa joustavuuden ja vapauden, jota Ben arvostaa paljon. - Samallahan tämä toki tarkoittaa sitä, että joissakin tapauksissa sinun täytyy rullata hihat ylös ja ottaa vähän enemmän ylimääräistä tehtävää välillä. Mutta se kuuluu asiaan.   Ekonomiresurs on käyttänyt Brioxin ohjelmistoa parisen vuotta. Syynä ohjelmiston vaihtamiseen Brioxiin oli se, että Ben tarvitsi järjestelmän joka tarjoaa kehityksen eturintamassa olevan ja modernin järjestelmän, joka ei nykypäivänä ole enää selviö. - Ahvenanmaalla on erittäin tärkeää että järjestelmä ja tuki on ruotsiksi, ja että se toimii. He tarjoavat sen Brioxilla.   Ekonomiresurssilla on käytössä useampi Brioxin järjestelmän ohjelma, joista päivittäisessä käytössä ovat Kirjanpito, Ostolaskutus, Sähköinen laskutus, Sähköiset dokumentit, Pankkimaksut sekä Asiakashallinta. Ben kertoo että eri toiminnot sekä itse järjestelmä antaa hänelle paljon hyötyä työelämässä, varsinkin silloin kun hallinnoidaan eri yritysten kirjanpitoa. - Koska ohjelmisto on pilvipohjainen, mahdollistaa se joustavan työnteon ja yhteistyön asiakkaiden kanssa kirjanpidon tiimoilta. Se vapauttaa myös jatkuvien päivitysten asentamiselta ja omien palvelimien ylläpidolta..

Briox on moderni pilvipohjainen yritysjärjestelmä, joka mahdollistaa tilitoimistojen ja yrityksien sähköisen työskentelyn paikasta riippumatta. 

  Ben suositteleekin Brioxia käyttöön myös muille yrityksille.  - Ota vain yhteyttä minuun, ja katsomme yhdessä kuinka pääset alkuun. Kun olet päässyt kärryille ja rutiinit toimivat, voit päättää haluatko työskennellä täysin itsenäisesti, tai esimerkiksi keskittyä ainoastaan hoitamaan oleelliset kirjaukset itse; Sinulla on tarvittaessa taustatukea kirjanpitoon ja verotukseen liittyvissä kysymyksissä, aina silloin kuin tarvitset.  

Mikäli haluat tehdä aivan kuten Ben ja käyttää pilvipohjaista, sähköistä taloushallinnon järjestelmää, tutustu tuotteisiimme, ja katso mikä sopii juuri sinulle parhaiten!

Lisää uutisia

Brioxin Suomen ja Viron maajohtajaksi nousee Johanna Hannus

Uusi verkkolaskulaki astuu voimaan 1.4.2020

Liiketoiminnan jatkuvuus COVID-19 aikana

Briox on solminut yhteistyösopimuksen liettualaisen NORIAN:in kanssa

Briox Finland ja Festum solmivat yhteistyösopimuksen

Näytä kaikki uutiset