Brioxin Suomen ja Viron maajohtajaksi nousee Johanna Hannus

30. lokakuu 2020

Johanna Hannus nousee vastuuseen Suomen ja Viron yhdistetystä toiminnasta. Tämä on osa kasvavaa panostusta Viron markkinoihin. Tämän yhteydessä on myös aloitettu rekrytointi Viron organisaation vahvistamiseksi.

Kasvuyhtiönä tavoitteenamme on löytää liiketoimintamalli, jossa pääsemme hyödyntämään esimerkiksi kansainvälisen toiminnan tuomia etuja. Tämä työ sisältää muun muassa Brioxin go-to-market -mallin tehostamista, yhä systemaattisemman käyttöönottoprosessin sekä digitaalisten työkalujen hyödyntämistä. Kaiken tarkoituksena on helpottaa kirjanpitäjän työtä – niin että hänen ja hänen asiakkaansa välisestä suhteesta ja yhteistyöstä tulee entistä menestyksekkäämpää.

Alkuna tälle Brioxin Viron organisaatio strukturoidaan uudelleen marraskuun alusta alkaen. Suomi ja Viro asetetaan saman johdon alle ja Johanna Hannus, nykyinen Briox Suomen maajohtaja, ottaa vastuun maiden yhdistetystä toiminnasta ja korvaa näin Janar Suttin, Brioxin Viron nykyisen maajohtajan.

Tällä muutoksella vahvistamme Brioxin pitkäaikaista panostusta Virossa ja tämä on osa suunnitelmaamme edistää kasvua markkina-alueella. Tämän suunnitelman tueksi on muun muassa aloitettu rekrytointiprosessi myyntiin ja asiakastukeen Viron organisaation vahvistamiseksi.

“Tulemme jatkossakin työskentelemään asiakaslähtöisesti tuotteemme lokalisoimiseksi virolaisille markkinoille”, kommentoi Johanna Hannus, Suomen ja Viron maajohtaja. “Ryhmätasolla aloittamiemme toimien avulla läsnäolomme Viron markkinoilla tulee kasvamaan.”

 

Listietoja

Johanna Hannus

johanna.hannus@briox.fi

+358 400 798907

Lisää uutisia

Uusi verkkolaskulaki astuu voimaan 1.4.2020

Liiketoiminnan jatkuvuus COVID-19 aikana

Briox on solminut yhteistyösopimuksen liettualaisen NORIAN:in kanssa

Briox Finland ja Festum solmivat yhteistyösopimuksen

Uusi maajohtaja aloittaa Brioxilla

Näytä kaikki uutiset