Briox Finland ja Festum solmivat yhteistyösopimuksen

18. marraskuu 2019

Brioxin (publ) tytäryhtiö Briox Finland Oy (”Briox Finland”), joka tarjoaa kirjanpitojärjestelmiä tilitoimistoille sekä pienille ja keskisuurille yrityksille, on solminut yhteistyösopimuksen Festum Software Oy:n (”Festum”) kanssa. Festum tarjoaa Hausvise-ohjelmistoa isännöitsijätoimistoille.

Festum Software on suomalainen ohjelmistoyritys, jonka Hausvise-tuote auttaa isännöitsijöitä parantamaan tiedonkulkua isännöitsijätoimiston ja asukkaiden sekä muiden sidosryhmien välillä. Integrointi Brioxin kirjanpito-ohjelman ja Festumin Hausvisen välillä vahvistaa tarjontaa Suomen markkinoille.
"Yhteistyö Brioxin kanssa mahdollistaa meille keskittymisen Hausvisen ydintoiminnallisuuksiin ja mahdollisimman korkean automaatioasteen saavuttamiseen. Samalla Festumin ja Brioxin yhteistyö tarjoaa asiakkaillemme toimintaympäristön, jossa isännöintiyhtiön oman taloushallinnon hoitaminen onnistuu Brioxin avulla ilman suurta käyttöönottoprojektia.”, kertoo Festumin toimitusjohtaja Minna Halonen. ”Isännöitsijätoimistojen toimiala on muuttumassa yhä sähköisempään muotoon ja tämä tuo isännöitsijätoimistoille haasteita vastata vaatimukseen. Olemme tyytyväisiä, että olemme solmineet yhteistyösopimuksen Festumin kanssa ja, että Festum on valinnut meidät kumppanikseen tässä muutoksessa ja haasteeseen vastaamisessa. Toimimallavastuullisesti yhdessä asiakkaan hyväksi lisäämme tehokkuutta ja tuomme merkittäviä säästöjä.”, kertoo Briox Finlandin maajohtaja Johanna Hannus.
  Lisätietoja antaa; Johanna Hannus Maajohtaja johanna.hannus@briox.se +358 (0) 400 798 907 Jenny Karlsson Markkinointipäällikkö jenny.karlsson@briox.se +46 (0) 70 874 14 95  
Lisää uutisia

Brioxin Suomen ja Viron maajohtajaksi nousee Johanna Hannus

Uusi verkkolaskulaki astuu voimaan 1.4.2020

Liiketoiminnan jatkuvuus COVID-19 aikana

Briox on solminut yhteistyösopimuksen liettualaisen NORIAN:in kanssa

Uusi maajohtaja aloittaa Brioxilla

Näytä kaikki uutiset