Briox tuotteet

Sähköisen taloushallinnon yritysjärjestelmässämme valitset itse, mitä toimintoja tarvitset yritystoimintasi hoitamiseen.

Kokeile ilmaiseksi

Kokeile ohjelmistojamme ilmaiseksi 30 päivää.

Tilaa kokeiluversio tästä

Haluatko apua kirjanpidon kanssa?

Meillä on suuri verkosto sertifioituja yhteistyökumppaneita, jotka voivat auttaa sinua kirjanpitosi kanssa. Hakutoimintomme avulla löydät helposti tilitoimiston läheltäsi. Voit halutessasi tehdä suurimman osan juoksevasta kirjanpidosta itse ja saat tarvittaessa tukea kirjanpitokonsultilta. Tai sitten voit antaa toimiston hoitaa kaiken.

Etsi Tilitoimisto


Tehokas

Riippumatta siitä, teetkö yksinkertaista kirjanpitoa tai onko sinulla edistyneempiä tarpeita, Briox voidaan mukauttaa yrityksellesi sopivaksi.

Joustava vaihto

Kätevillä tuontitoiminnoillamme voit helposti siirtää tietosi Brioxiin ja ottaa käyttöön modernimman liiketoimintajärjestelmän.

Aina saatavana

Kaikki on verkkopohjaista ja tallennetaan omille palvelimillemme, joten voit itse työskennellä miltä tahansa liitetyltä laitteelta.

Yksinkertainen

Saat pääsyn yritysjärjestelmään, joka on helppokäyttöinen ja jossa voit itse valita, mitä ohjelmia tarvitset.

Älykkäät integraatiot

Suora yhteys pankkiin, automaattinen alv-ilmoitus verovirastolle jne. helpottavat merkittävästi työtäsi.

Ei piilokuluja

Tiedät maksettavaksi tulevan hinnan tarkalleen jo ennen kuin saat laskun. Meillä on selkeä hinnoittelu ilman piilokustannuksia, ja saat ilmaisen tuen.

format_quote

Briox pesee kilpailijat mennen tullen. Käytettävyys aivan omaa luokkaansa. Myös hinnoittelu kohdallaan.

Mikko Ritvanen

Ritvanen Partners Oy,

format_quote

Briox-kokonaisuudella hoidan monipuolisesti asiakkaitteni taloushallinnon toiminnot. Kilpailukykyiseen hintaan sisältyy myös mm. kätevä kustannuspaikka- ja projektilaskenta, eikä tositteista laskuteta erikseen. Brioxin ansioista voin työskennellä missä tahansa, enkä ole sidottu tiettyyn laitteeseen.

Maria Miettinen

Toimistopalvelu ARIA,

format_quote

Yhteistyömme asiakkaidemme kanssa toimii sujuvasti Brioxin sähköisellä ohjelmistolla. Kirjautuminen yhteiseen järjestelmään tapahtuu helposti ja voimme jakaa työt joustavasti myös mobiililaitteita hyödyntäen. Lisäksi asiakas pysyy koko ajan selvillä yrityksensä tilanteesta! Näin säästämme yhdessä aikaa, vaivaa ja rahaa

Kimmo Lähti

Talousavain.net,