UUTTA! Briox Connect yhdistää mikroyritykset ja kirjanpitäjät – ilmaiseksi. Tutustu »

close
11. kesäkuu 2018

Holvi ja Briox: enemmän valtaa omaan kirjanpitoosi

Holvin ja Brioxin yhteistyö palvelee niin kokeneita kuin aloitteleviakin yrittäjiä. Tee kirjanpito joko itse Brioxin alustalla tai anna kirjanpitäjäsi hoitaa se – näet koko ajan, mitä kirjanpidossasi tapahtuu.
Haluaisitko ja osaisitko tehdä itse kirjanpitosi, mutta järkevät työkalut puuttuvat? Tunnetko olevasi liian riippuvainen kirjanpitäjästäsi ja kokonaiskuva omasta taloudestasi ja kirjanpidosta uupuu?
Monet taloudenhallinnon ja kirjanpidon ohjelmat ovat kalliita eivätkä välttämättä tarjoa tarpeeksi hyötyä suhteessa kustannukseen. Holvi ja Briox ovat aloittaneet yhteistyön ratkaistakseen tämän ongelman.

Kirjanpidon osaamista on, mutta työkalut puuttuvat?

Taloudenhallintaa ja kirjanpitoa hoidetaan usein tavoilla, joihin on vuosien saatossa totuttu tai jotka perustuvat lähipiirin suosituksiin. Siksi niiden toimintamallien vaihtaminen on erittäin hidasta ja muutokseen tarttuminen saattaa tuntua haastavalta.

Usein kyse on tiedonpuutteesta, jolloin yrittäjä ei ole edes tietoinen tehokkaammista ratkaisuista tai ei ole kyseenalaistanut nykyistä tapaa toimia. Miksi luopua Excelistä ja pankin kalliista yritystilistä, kun homma kerran toimii?

Monilla yrittäjiksi ryhtyvillä on taustallaan erilaista osaamista edellisistä työpaikoista tai vastaavasti on hankittu koulutusta aloilta, jotka ovat yleishyödyllisiä monessa ammatissa. Yksi suurimmista hyödyistä yrittäjäksi ryhtyvällä on ymmärrys ja osaaminen taloudenhallinnon ja kirjanpidon hoitamisesta. Se auttaa monessa muodossa yrittäjää menestymään paremmin omassa liiketoiminnassaan. Yrittäjän on helpompaa hahmottaa yrityksen taloudellinen tilanne ja suunnitella yritystoimintaa, kun hänellä on ymmärrys yrityksen laskelmista ja luvuista.

Haasteeksi muodostuu usein se, ettei tätä osaamista tai taitoa ole mahdollista viedä sen pidemmälle ja usein sen hyödyntäminen jää yrityksen tilan ymmärtämiseen, toiminnan ennustamiseen ja lukujen lukemisen tasolle.

Kirjanpidon tekeminen on perinteisesti ollut raskas ja kallis prosessi, ja haasteena on ollut se, että monet kirjanpidon ohjelmistopaketit on hinnoiteltu niin, että ne soveltuvat suurempien yritysten käyttöön paremmin kuin pienten tai yksinyrittävien. Näin kustannus on liian suuri suhteessa saavutettavaan hyötyyn.

Vai haluaisitko oppia enemmän yrityksesi taloudesta ja kirjanpidosta? 

On myös yrittäjiä, joilla ei ole juuri lainkaan yrityksen taloudenhallinnan saati kirjanpidon kokemusta. He antavat mielellään talouspuolen kirjanpitäjän huolehdittavaksi. Jos kuulut tähän porukkaan, yksinkertaisenkin kirjanpidon ulkoistaminen on toki helppo ja toimiva ratkaisu, mutta yrittäjänä sinun kannattaa silti olla kiinnostunut omasta taloudestasi ja pitää sitä silmällä. Tällöin et ole niin riippuvainen kirjanpitäjästäsi ja osaat varautua paremmin taloudellisesti esimerkiksi verotusta ajatellen.

Hyvä kirjanpitäjä on korvaamaton apu, mutta pidä huolta, että tiedät itsekin, mitä yrityksesi taloudessa tapahtuu. Kirjanpitäjän avulla sinun on myös helppo pikkuhiljaa tutustua kirjanpidon kiemuroihin ja tulla taloutesi mestariksi.

Olit sitten taloudenhallinnan osaaja tai noviisi, nyt sinulle on tarjolla kätevät työkalut hoitaa yrityksesi taloutta ja kirjanpitoa pienyrittäjälle suunnatuilla työkaluilla.

Holvin ja Brioxin yhteistyö mahdollistaa yrittäjille lisää itsenäisyyttä ja läpinäkyvyyttä omaan kirjanpitoon

Holvi yhdisti voimansa Brioxin kanssa, jotta yrittäjä sinä voit digitalisoida yrityksesi taloudenhallinnan ja kirjanpidon. Holvi on uudenlainen yritystili tämän päivän yrittäjille ja Briox mahdollistaa kirjanpidon hoitamisen kätevässä verkkopalvelussa.

Mitä Holvin ja Brioxin yhteistyö käytännössä tarkoittaa? Holvilta saat muiden työkalujen lisäksi yritystilin ja kirjanpitoraportit ja Brioxista saat alusta, jossa teet lopullisen kirjanpidon. Kirjanpitotiedot siirtyvät napinpainalluksella Holvista Brioxiin, eli yrityksesi taloustiedot ovat siististi yhdessä paikassa erillisten järjestelmien ja excel-taulukoiden sijaan.

Voit tehdä kirjanpidon joko itse tai antaa kirjanpitäjäsi tehdä sen Brioxissa. Saat edulliset pienyrittäjälle suunnatut työkalut kirjanpidon hoitamiseen, jos päätät tehdä sen itse. Mitä sitten hyödyt, jos kirjanpitäjäsi tekee kirjanpidon Brioxissa?

Ensinnäkin, maksat kirjanpidosta vähemmän. Vähemmän manuaalista työtä = vähemmän kustannuksia. Sinä olet tehnyt pohjatyön Holvissa (esim. tallentanut kuitit) ja sitten joko sinä tai kirjanpitäjäsi voi viedä kaikki tarvittavat materiaalit Brioxiin. Et siis maksa turhasta rutiinityöstä, joka on helppo automatisoida tai hoitaa sähköisesti tehokkaammin.

Toiseksi, saat lisää läpinäkyvyyttä kirjanpitoosi. Briox yhdistää sinut ja kirjanpitäjäsi: sinun ei tarvitse pyydellä kirjanpitoa ja tilinpäätöksiä kirjanpitäjältä, vaan näet itse kaiken reaaliajassa suoraan Brioxista. Ota yritystoimintasi ja taloutesi kokonaisvaltaisesti haltuun äläkä ole riippuvainen kirjanpitäjästäsi.

Kolmanneksi, sinulla on aina pääsy kirjanpitosi materiaaleihin. Toisinaan pienyrittäjät joutuvat harmilliseen tilanteeseen, jossa kirjanpitäjään ei saa yhteyttä ja tarvittavia materiaaleja on vaikea saada vaikkapa sillon, kun sopimus kirjanpitäjän kanssa on irtisanottu. Brioxissa yrittäjä pääsee aina käsiksi omiin kirjanpitomateriaaleihinsa.

Hyödynnä Holvin ja Brioxin työkalut itsellesi sopivimmalla tavalla. Tee joko kirjanpitosi kokonaan itse tai anna kirjanpitäjäsi huolehtia siitä – mutta pysy aina ajan tasalla, miten yrityksesi taloudella menee.

Mukavaa, että olet kiinnostunut Brioxista!

Jätä yhteystietosi tai soita meille suoraan numeroon 094 241 11 50. Kuulemisiin!

Lisää nimesi

Lisää sähköpostiosoitteesi

Lisää puhelinnumerosi

Ehdot tulee hyväksyä, jotta pääset jatkamaan

Jokin meni pieleen tietoja lähettäessä.

Varaa ohjelman esittely

Varaa esittely jättämällä yhteystietosi tai soittamalla meille numeroon 094 241 11 50.

  • done Keskustele henkilökohtaisesti asiantuntijamme kanssa
  • done Räätälöity esittely, joka vastaa teidän tarpeitanne
  • done Maksuton
  • done Ei velvoita teitä mihinkään

Esittely on tarkoitettu tilitoimistoille ja kirjanpitäjille, jotka haluavat sähköistää toimintaansa enemmän.

Lisää nimesi

Lisää sähköpostiosoitteesi

Lisää puhelinnumerosi

Ehdot tulee hyväksyä, jotta pääset jatkamaan

Jokin meni pieleen tietoja lähettäessä.

Kenelle haluat ostaa?

Asiakkaalleni

Tilitoimistot voivat helposti lisätä uusia asiakkaita ja paketteja suoraan ohjelmassa.

Yritykselleni

Jos olet yrittäjä ja haluat käyttää Brioxia, kirjanpitäjäsi auttaa sinut alkuun. Ellei sinulla tällä hetkellä ole tilitoimistoa, löydät hyvän tilitoimiston täältä.

Kenelle haluat ostaa?

Asiakkaalleni

Tilitoimistot voivat helposti lisätä uusia asiakkaita ja paketteja suoraan ohjelmassa.

Yritykselleni

Jos olet yrittäjä ja haluat käyttää Brioxia, kirjanpitäjäsi auttaa sinut alkuun. Ellei sinulla tällä hetkellä ole tilitoimistoa, löydät hyvän tilitoimiston täältä tai voit ostaa Brioxin suoraan verkosta oheisen linkin kautta.

Kenelle haluat ostaa?

Asiakkaalleni

Tilitoimistot voivat helposti lisätä uusia asiakkaita ja paketteja suoraan ohjelmassa.

Yritykselleni

Jos olet yrittäjä ja haluat käyttää Brioxia, kirjanpitäjäsi auttaa sinut alkuun. Ellei sinulla tällä hetkellä ole tilitoimistoa, löydät hyvän tilitoimiston täältä tai voit ostaa Brioxin suoraan verkosta oheisen linkin kautta.