Briox Asiakashallinta

Briox Asiakashallintaa kehitetään jatkuvasti moderneille tilitoimistoille.
50 €/kuukausi

Tilaa

Briox Asiakashallinta

Asiakashallintamme on kehitetty moderneille tilitoimistoille. Järjestelmä sisältää kaikki Briox-ohjelmat ja joustava osaamisjärjestelmä mahdollistaa sinun ja asiakkaasi yhteistyön mukauttamisen sekä antaa kaikkien asiakkaiden käyttöön juuri ne toiminnot, joita he tarvitsevat. Jos asiakas haluaa esimerkiksi hoitaa laskutuksen itse, se on helppo ratkaista. Kaikki on heti saatavana verkkopohjaisessa ohjelmassa, joten sinun tai asiakkaidesi ei tarvitse lähettää tiedostoja yritysjärjestelmän ulkopuolelle.

Lue kaikista Brioxin tuotteista


Tämä sisältyy aina Briox Asiakashallintaan

Pääsy asiakkaasi kirjanpitoon heti ja reaaliaikaisesti

Sinun ei tarvitse kirjautua sisään ja ulos, jotta voit työskennellä samanaikaisesti useamman asiakkaan kanssa. Briox Asiakashallinnan avulla voit helposti siirtyä eri asiakkaidesi kirjanpitojen välillä yhdellä napsautuksella.

Ilmainen tuki

Tarjoamme sinulla ja asiakkaillesi ilmaisen sähköposti- ja puhelintuen sekä ohjelman verkkokoulutuksen, jos haluat kätevän aloituksen Brioxin kanssa.

Aina saatavana

Pääset asiakkaan kirjanpitoon missä tahansa, milloin tahansa ja ilman verkkoselainrajoituksia.

Turvallinen

Briox on turvallinen ja helppokäyttöinen kaikkien tietojen päivittäisen varmuuskopioinnin ansiosta. Ei ole koskaan vaaraa, että työsi katoaa.

Joustava

Joustavan valtuutusjärjestelmän avulla voit räätälöidä yhteistyösi kunkin yksittäisen asiakkaan kanssa. Kaikki on heti saatavana verkkopohjaisessa ohjelmassa, joten sinun tai asiakkaidesi ei tarvitse lähettää tiedostoja yritysjärjestelmän ulkopuolelle.

Suora yhteys pankkiin

Suoran pankkiyhteyden avulla hoidat helposti asiakkaidesi maksut ja veloitukset.

format_quote

Yhteistyömme asiakkaidemme kanssa toimii sujuvasti Brioxin sähköisellä ohjelmistolla. Kirjautuminen yhteiseen järjestelmään tapahtuu helposti ja voimme jakaa työt joustavasti myös mobiililaitteita hyödyntäen. Lisäksi asiakas pysyy koko ajan selvillä yrityksensä tilanteesta! Näin säästämme yhdessä aikaa, vaivaa ja rahaa

Kimmo Lähti

Talousavain.net,

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?

format_quote

Tässä saa todella vastinetta rahoilleen. Brioxin avulla hoidan yrityksen koko kirjanpidon ja laskutuksen. Tukikin antaa nopeita vastauksia.

Jan Kluever

Oy Rostrum Ab,

format_quote

Briox pesee kilpailijat mennen tullen. Käytettävyys aivan omaa luokkaansa. Myös hinnoittelu kohdallaan.

Mikko Ritvanen

Ritvanen Partners Oy,

format_quote

Brioxilla olemme saaneet modernin ja kilpailukykyisen työkalun jonka avulla voimme tarjota asiakkaillemme helppoja yhteiskäyttöisiä ratkaisuja, ajantasaista taloustietoa sekä kehittää ja tehostaa omia ja asiakkaidemme prosesseja aivan uudelle tasolle.

Torsten Hästö

Profima Accounting Oy,