Se aika vuodesta

17. toukokuu 2018

Emma Ölund on 30 vuotias yrittäjä, jonka elämää saamme tulevaisuudessa seurata Brioxin Blogissa. Emman intohimona on luonto, digitalisaatio, ulkoilu ja oman talon rakentaminen. Minkälaista on kirjanpitäjän arki ja minkälaisia haasteita lakimuutokset ja kiihtyvä työtaakka aiheuttaa nuorelle yrittäjälle? Miten Briox auttaa Emmaa ja hänen asiakkaitaan? Odotamme innolla uusia tarinoita Emman arjesta.

Kukaan ei jättänyt väliin edellistä viikonloppua, ehkä jopa otit yhden ylimääräisen vapaan ja sait nauttia pienestä mini lomasta? Tai ehkä teit juuri toisin päin ja työskentelit kovaa koko viikonlopun päästäksesi tavoitteisiin? Nyt on taas kirjanpitäjillä tilinpäätösten, raportoinnin ja ilmoitusten aika.

Minä tein molempia, jotta sain kaiken kuntoon vuoden 2017 tilinpäätökset asiakkailleni. Muutama pitkä ja työntäyteinen ilta ja vihdoin lauantaina sain urakan valmiiksi. Voit verrata tunnetta minkä tahansa rankan urheilu suorituksen loppumiseen. Voin lähes luvata, että tiedät tunteet, kun vain ajattelet omaa lempi urheilulajia.

No, mutta mitä tehdä tällä kaikella energialla, minkä työstäni sain? Minä pakkasin laukkuni, pukeuduin kunnolla ja lähdin veneilemään Ahvenanmaan kauniiseen saaristoon. Sain kutsun illalliselle ja saunaan. Tämä voi kuulostaa tavalliselta päivältä Suomessa, mutta minä olen kiitollinen pienistä arkisista asioista. Lempi hashtagini onkin  #cheapthrills

Tämä oli minun palkinto kovasta työstä.

Emma Ölund

Lisää uutisia

Kaksi leiriä, mukana vai ulkopuolella?

Kesäajatuksia

Näytä kaikki uutiset