Seuraavan sukupolven kirjanpitoratkaisu – Holvi & Briox

Paperiton taloushallinto ja kirjanpito

Yhteistyömme Holvin kanssa tuo yrittäjille lisää itsenäisyyttä ja varmuutta oman talouden suhteen. Tuomme saatavillesi koko taloudenhallinnan ja kirjanpidon paketin, jolla teet halutessasi kirjanpidon alusta loppuun itse.

Kerää ja valmistele kirjanpitoaineisto Holvissa, siirrä aineisto Brioxin kirjanpitoalustaan ja tee pääkirjanpito joko itse tai anna kirjanpitäjäsi hoitaa se. Ei paperikuitteja, ja tiedät koko ajan, missä mennään talouden ja kirjanpidon suhteen. Saat kaiken tarvitsemasi Holvista ja Brioxista.

Pidä yrityksesi talouden langat käsissäsi

Kun ennen piti soittaa kirjanpitäjälle, joka kertoi, miltä yrityksen talous näytti kuukausi sitten, nyt sinulla on koko ajan reaaliaikainen kuva yrityksen tilanteesta. Yhteistyömme myötä kirjanpitäjän rooli muuttuu enemmän yrittäjän neuvonantajaksi sen sijaan, että tämä käyttäisi aikaansa esimerkiksi kuittien tallentamiseen.

Holvi – Yrittäjien suunnittelema yritystili

Holvin yritystilin avulla hoidat yrityksesi talouden helposti ja näppärästi, jolloin aikaa säästyy tuottavaan toimintaan. Holvi-tili yhdistää yhdeksi paketiksi kaiken mitä tarvitset yrityksesi pyörittämiseen: perinteisen pankkitilin maksuominaisuuksien lisäksi siinä on näppäriä liiketoimintatyökaluja, kuten laskutus ja oma verkkokauppa.

Selkeä ja läpinäkyvä hinnoittelu ilman piilokuluja – Digitaalinen taloushallinnon paketti.

Starter 0€ / kk

– 1 yritystili
– 1 Business Mastercard
– Rajattomasti tilisiirtoja
– Kirjanpitoraportointi ja tiedonsiirto Brioxiin
– Kuittien tallennus
– 3 laskua/kk

Lisäominaisuudet:
– Verkkokauppa 5€/kk + 2,5%/kauppa
– Brioxin sähköinen kirjanpito-ohjelma 10€

Grower 12€ / kk

– 1 yritystili
– 3 Business Mastercardia
– Rajattomasti tilisiirtoja
– Kirjanpitoraportointi ja tiedonsiirto Brioxiin
– Kuittien tallennus
– Rajaton laskutus
– Verkkolaskujen lähetys ja vastaanotto

Lisäominaisuudet:
– Verkkokauppa 5€/kk + 2,5%/kauppa
– Brioxin sähköinen kirjanpito-ohjelma 10€

Ottaaksesi käyttöön Holvi + Briox toimi seuraavasti:

Rekisteröidy Holvin käyttäjäksi

Täysin sähköinen rekisteröitymisprosessi. Vahvista henkilötietosi omilla verkkopankkitunnuksillasi. Yritystietojen vahvistaminen on automatisoitu toiminimien kohdalla. Osakeyhtiöiden tapauksessa pyydämme sinua lähettämään vielä sähköisen kaupparekisteriotteen sekä edustajanvaltuutuksen, mikäli osakkaita on useampi.

Rekisteröidy Holviin

Sähköinen kirjanpito-ohjelma Brioxilta

Kun Holvi-yritystilisi on vahvistettu, saat ohjeistuksen Brioxin käyttöönottoa varten. Täysin sähköisesti totta kai. Tai tilaa heti Brioxin kirjanpidon klikkaamalla nappia.

Tilaa Briox