Briox Kirjanpito

Briox Kirjanpito on täynnä fiksuja toimintoja, jotka tekevät työskentelystäsi helpompaa ja antavat selkeän yleiskuvan yrityksesi taloudellisesta tilanteesta.

10 €/kuukausi

5 €/kuukausi jokaisesta uudesta käyttäjästä

Seuraa toimittajalaskujasi.

Rekisteröidessäsi ostolaskuja, näet värikoodimme ansiosta selkeästi, mitkä niistä ovat maksettuja, maksamattomia tai erääntyneitä.

Säästä aikaa Online Banking -ominaisuuden avulla.

Sen sijaan, että tekisit maksut manuaalisesti verkkopankissa, voit siirtää maksusi pankkiin Online Banking -ominaisuuden avulla. Voit myös luoda maksutiedoston, jonka viet verkkopankkiisi. Tilinostosi noudetaan myös automaattisesti Brioxiin.

Tutustu raportteihin.

Voit aina napsauttaa raporttiemme tapahtumatasoa. Näin saat perusteellisen käsityksen siitä, mistä luvut tulevat.

Helppo oppia ja käyttää.

Meidän sähköinen kirjanpito-ohjelmamme on helppokäyttöinen, mutta sisältää kuitenkin kehittyneempiä toimintoja sinulle, joka tarvitset niitä. Saat selkeän kuvan yrityksesi taloudesta selkeiden yleiskatsausten avulla. Palvelussa on myös paljon käteviä toimintoja, jotka helpottavat kirjanpitoasi riippumatta yrityksesi koosta tai tapahtumien määrästä.

Tehokas ja kilpailukykyinen ohjelmisto, joka täyttää kasvavan yrityksen lisääntyneet tarpeet.

Brioxin sähköinen kirjanpito-ohjelma tukee sekä käteis- että suoritusperusteista kirjanpitoa. Voit helposti lisätä useita käyttäjiä ja aktivoida tositteita, jaksotuksia tai muita toimintoja yrityksen kasvaessa ja vaatiessa edistyneempiä toimintoja. Käsittelyhistorian kautta näet tarkkaan, kuka on tehnyt mitäkin järjestelmässä. Lyhyesti sanottuna Briox kasvaa yhdessä yrityksesi kanssa!

Tarvitsetko apua kirjanpidon kanssa? – Etsi Tilitoimisto

Mukana toimittajalaskujen käsittely ja maksaminen.

Briox-kirjanpitoon sisältyy toimittajalaskujesi käsittely. Rekisteröi laskut manuaalisesti tai vastaanota ne sähköisesti. Voit tietenkin myös lähettää maksut suoraan pankkiisi ilman papereiden, tiedostojen tai vastaavan käsittelyä.

Lisää Brioxissa