Briox CRM

Hallitse paremmin yrityksiäsi, kontaktejasi ja toimintaasi.

10 €/kuukausi

5 €/kuukausi jokaisesta uudesta käyttäjästä

Joustavampi suunnittelu.

Briox CRM:n avulla suunnittelet helposti ajankäyttöäsi. Voit luoda aktiviteettiluetteloita ja valita, milloin saat muistutuksia. Voit myös aikatauluttaa lähetyksesi siten, että ne lähtevät juuri silloin, kun haluat.

Oikea viesti oikealle henkilölle.

Valikoi ja kohdista tieto niin, että oikea henkilö saa hänelle kohdistetun viestin, oli sitten kyseessä osoitetarrojen tulostus kirjekuoria varten tai vaikkapa uutiskirjeet.

CRM matkapuhelimessa.

Voit käsitellä useita toimintoja ohjelmassa suoraan matkapuhelimelta tai tabletilta. Voit esimerkiksi päivittää yhteyshenkilöiden ja asiakkaiden tietoja, kun käyt heidän luonaan.

Täysi hallinta viestinnästä asiakkaittesi kanssa.

Briox CRM on arvokas tuki nykyaikaiselle myyntiorganisaatiolle. Sen avulla voit käsitellä kätevästi myynnin, markkinoinnin ja muut toiminnot suoraan verkkoselaimessasi. Voit luoda, aikatauluttaa ja lähettää kohdistettuja viestejä sähköpostitse. Voit helposti mukauttaa yhteyskorttiasi ja valita, mitä tietoja haluat käsitellä. Voit esimerkiksi lisätä omia otsikkoja ja hakukenttiä, jotta ne sopivat yrityksesi toimintaan.

Koko myyntiprosessi.

Yhdessä Briox Tilauksen ja Briox Laskutuksen kanssa luot koko prosessin tehokkaan käsittelyn asiakastyöstä tarjouksen ja tilauksen kautta laskutukseen.

Lisää Brioxissa