Briox Breakfast Club

Tervetuloa Brioxin ja Finadeckin yhteiseen Breakfastclub- taphatumaan

Ilmoittautuminen


Lämpimästi tervetuloa Brioxin ja Finadeckin yhteiseen Breakfast Club -tapahtumaan 4.12.2019 Think Cornerissa. Haluaisitteko oppia, kuinka helposti teette kirjanpidon Brioxissa, tai miten luotte Brioxiin ketterästi integroitavissa Finadeckissa teille ja asiakkaillenne mieluiset visuaaliset raportit sekä suunnitelmat päätöksentekoon?

Aamiaisen aikana esittelemme tarjontaamme ja vastaamme mahdollisiin kysymyksiinne. Esittelyn jälkeen olemme myös varanneet aikaa keskustelulle ja verkostoitumiselle muiden osallistujien kanssa.

Briox on Suomen markkinoille luotu sähköinen kirjanpitojärjestelmä. Tavoitteena on olla markkinoiden käyttäjäystävällisin ratkaisu. Tähän tavoitteeseen pääsemme tarjoamalla asiakkaillemme laadukkaan asiakastuen, selkeän hinnoittelun sekä asiakaslähtöisen tuotekehityksen.

Tilaisuudessa esitellään myös Finadeckin ohjelmisto. Finadeck on uuden sukupolven älykäs pilvipohjainen talousjohtamisen ja raportoinnin ohjelmisto, joka yhdistää saumatta yrityksesi, tilitoimistosi sekä rahoituksen tarjoajat. Sen avulla budjetoit, seuraat, johdat, ennakoit, rahoitat ja kehität liiketoimintaasi helpommin kuin koskaan ennen.

 

Ohjelma:
08.00 Ilmoittautuminen ja aamukahvit
08.15 Brioxin ja Finadeckin yhteistyö
08.30 Brioxin ohjelmistoesittely
09.00 Finadeckin ohjelmistoesittely
09.30 Vapaamuotoinen Q&A ja verkostoituminen
10.00 Tilaisuus loppuu

 

Tapahtuman aika ja paikka:

4.12.2019 klo 08.00 – 10.00
@Think Corner
Yliopistonkatu 4
00100 Helsinki