Briox Breakfast Club

Tervetuloa Brioxin ja Festumin yhteiseen Breakfast club- tapahtumaan

Ilmoittautuminen

Briox ja Festum kutsuvat sinut mukaan 13.2.2020 järjestettävään Breakfast Club -tapahtumaan.Tapahtuma järjestetään Helsingissä ravintola O’Learys Forumissa. Aamiaisen aikana esittelemme tarjontaamme isännöitsijätoimistoille ja kirjanpitäjille sekä vastaamme mahdollisiin kysymyksiin. Esittelyn jälkeen olemme varanneet aikaa keskustelulle ja verkostoitumiselle.

Briox on Suomen markkinoille luotu sähköinen kirjanpitojärjestelmä. Tavoitteena on olla markkinoiden käyttäjäystävällisin ratkaisu. Tähän tavoitteeseen pääsemme tarjoamalla asiakkaillemme laadukkaan asiakastuen, selkeän hinnoittelun sekä asiakaslähtöisen tuotekehityksen.

Tilaisuudessa esitellään myös Festum Softwaren Hausvise-isännöintiohjelmisto. Hausvise on helppokäyttöinen isännöintiohjelma, joka nopeuttaa ja tehostaa taloyhtiön osapuolten välistä viestintää yhdistämällä asukkaan, isännöintitoimiston ja arjen sidosryhmät kuten huoltoyhtiön samaan järjestelmään.

Festumin ja Brioxin yhteistyö tarjoaa asiakkaillemme toimintaympäristön, jossa isännöintiyhtiön oman taloushallinnon hoitaminen onnistuu Brioxin avulla ilman suurta käyttöönottoprojektia.

Ohjelma:

08.00 Ilmoittautuminen ja aamukahvit
08.15 Brioxin ja Festumin yhteistyö
08.30 Brioxin ohjelmistoesittely
09.00 Hausvisen ohjelmistoesittely
09.30 Vapaamuotoinen Q&A ja verkostoituminen
10.00 Tilaisuus päättyy

Tapahtuman aika ja paikka:

13.2.2019 klo 08.00 – 10.00
@O’Learys
Yrjönkatu 27

(Forumin kauppakeskuksen 3. krs)

00100 Helsinki