Let's make a real change in the accounting industry

Utforska Briox gratis i 30 dagar utan bindningstid

Prova Briox idag
Våra partners

Vem är Briox till för?

Briox har ett webbaserade program för bland annat redovisning och bokföring som gör livet enklare för redovisningsbyråer, företag, föreningar och skolor. Briox är utvecklat för dem som vill arbeta mer effektivt, smidigt och samtidigt få mer ut av sin tid. Briox erbjuder en tydlig prissättning och du vet exakt vad du betalar för, även innan fakturan kommer. Obegränsad och kostnadsfri support ingår.

En platform där du kan samla alla dina kunder

Briox är utvecklad för den moderna redovisningsbyrån. I Briox kan du som arbetar på byrå exempelvis enkelt kommunicera med dina kunder direkt i programmet, anpassa ditt och kundens samarbete och i vår Client Manager och ge varje användare tillgång till precis de funktioner de behöver. Det gör arbetet effektivt för dig och gör det enkelt för dina kunder att få en överblick över sitt företags ekonomi.

Så säger våra kunder

format_quote

Briox tillhandahåller intuitiva tjänster och jobbar proaktivt med utveckling. Jag uppskattar den professionella och snabba kundsupporten.

Emma Ölund

Ekonomikompaniet AB, Åland

format_quote

Nu har vi fört över nästan alla våra kunder i Briox program och både vi och våra kunder är mycket nöjda med resultatet.

Mats Rosberg

Nova Alandia, Mariehamn

format_quote

När jag var liten var BRIO tågbana min favorit, alla byggbitar passade på ett optimalt sätt. Nu använder jag BRIOX eftersom det är ett system av byggbitar som gör att jag kan bygga mitt egna program med fungerande moduler.

Olle Meurling

Fysimera, Helsingfors

Börja utforska Briox idag!

30 dagars gratis utan bindningstid