Need a real change for next year?

Börja med att prova på ett nytt bokföringssystem

Prova Briox idag. Utan kostnad och ingen bindningstid
Våra partners

Vem är Briox till för?

Briox är ett webbaserat program för bland annat redovisning och bokföring som gör livet enklare för redovisningsbyråer, företag, föreningar och skolor. Briox är utvecklat för dem som vill arbeta mer effektivt, smidigt och samtidigt få mer ut av sin tid. Briox erbjuder en tydlig prissättning och du vet exakt vad du betalar för, även innan fakturan kommer. Obegränsad och kostnadsfri support ingår.

En platform där du kan arbeta effektivt och smidigt

Briox är utvecklad för dig som vill arbeta mer effektivt och smidigt med ekonomi. I Briox kan du som som företagare är det enkelt att få en bra överblick över ekonomin, göra fakturor och hantera inköp. Arbetar du på redovisningsbyrå är det enkelt kommunicera med dina kunder direkt i programmet, anpassa ditt och kundens samarbete i vår Client Manager och ge varje användare tillgång till precis de funktioner de behöver.

Så säger våra kunder

format_quote

Briox tillhandahåller intuitiva tjänster och jobbar proaktivt med utveckling. Jag uppskattar den professionella och snabba kundsupporten.

Emma Ölund

Ekonomikompaniet AB, Åland

format_quote

Nu har vi fört över nästan alla våra kunder i Briox program och både vi och våra kunder är mycket nöjda med resultatet.

Mats Rosberg

Nova Alandia, Mariehamn

format_quote

När jag var liten var BRIO tågbana min favorit, alla byggbitar passade på ett optimalt sätt. Nu använder jag BRIOX eftersom det är ett system av byggbitar som gör att jag kan bygga mitt egna program med fungerande moduler.

Olle Meurling

Fysimera, Helsingfors

Prova Briox idag

Utan kostnad och utan bindningtid.