LET'S MAKE SOME REAL CHANGE IN THE ACCOUNTING INDUSTRY.

Tule tekemään kanssamme muutosta tilitoimistomaailman haasteisiin

Rekisteröidy
Teemme yhteistyötä parhaimpien kanssa
Briox

Keitä varten Briox on olemassa?

Briox tarjoaa pilvipohjaista järjestelmää, mikä tekee tilitoimistojen, yritysten, yhdistysten ja koulujen elämästä helpompaa. Brioxia käyttäessäsi tiedät tasan mitä ja mistä. Hinnoittelumme on selkeää eikä palveluistamme muodostu piilokuuluja. Tuemme asiakkaitamme ohjelman käytössä veloituksetta.

Alusta johon voit kerätä kaikki asiakkaasi

Briox on luotu moderneille tilitoimistoille. Tilitoimisto voi hoitaa esimerkiksi viestinnän asiakkaidensa kanssa suoraan ohjelmassa. Tilitoimisto voi muokata yhteistyön asiakkaidensa kanssa ohjelmassa omaan tapaansa sopivaksi. Tilitoimisto saa asiakashallinnassaan vapauden määrittää käyttäjille oikeudet juuri niihin osiin ohjelmaa kuin on tarve. Brioxin avulla tilitoimisto voi tehostaa omaa työtään, sekä tarjota asiakkaalleen selkeän katsauksen tämän yrityksen talouden olennaisimpiin osiin.

Tätä mieltä asiakkaamme ovat

format_quote

Yhteistyömme asiakkaidemme kanssa toimii sujuvasti Brioxin sähköisellä ohjelmistolla. Kirjautuminen yhteiseen järjestelmään tapahtuu helposti ja voimme jakaa työt joustavasti myös mobiililaitteita hyödyntäen. Lisäksi asiakas pysyy koko ajan selvillä yrityksensä tilanteesta! Näin säästämme yhdessä aikaa, vaivaa ja rahaa

Kimmo Lähti

Talousavain.net,

format_quote

Brioxilla olemme saaneet modernin ja kilpailukykyisen työkalun jonka avulla voimme tarjota asiakkaillemme helppoja yhteiskäyttöisiä ratkaisuja, ajantasaista taloustietoa sekä kehittää ja tehostaa omia ja asiakkaidemme prosesseja aivan uudelle tasolle.

Torsten Hästö

Profima Accounting Oy,

format_quote

Monipuolisuus ja selkeä hinnoittelu helpotti päätöstä ottaa Briox asiakkaidemme käyttöön. Nyt voimme tarjota asiakkaillemme valitsemassamme segmentissä hyvän sähköisen taloushallinnon Brioxin kautta.

Tuomas Tahvanainen

Leppävaaran Laskenta Oy,

Rekisteröidy ja aloita 30 vuorokauden ilmainen kokeilujakso

Täysin ilman kuluja.