Helppoa taloutta

Sinun täytyy tilittää, mutta sinun ei tarvitse tehdä sitä vaikeasti.

Kehitämme verkkopohjaisia ohjelmia, jotka tekevät yritysten, yhdistysten, tilitoimistojen ja koulujen elämästä helpompaa. Kun puhumme helpommasta, tarkoitamme, että saat pääsyn yritysjärjestelmään, joka on helppokäyttöinen ja jossa voit itse valita, mitä ohjelmia tarvitset. Kaikki on verkkopohjaista ja tallennetaan omille palvelimillemme, joten voit itse työskennellä miltä tahansa liitetyltä laitteelta.

Mukavat hinnat ja ilmainen tuki.

Meillä tiedät maksettavaksi tulevan hinnan tarkalleen jo ennen kuin saat laskun. Meillä on selkeä hinnoittelu ilman piilokustannuksia, ja saat ilmaisen tuen. Lisäksi kehitämme ja päivitämme ohjelmiamme jatkuvasti parantaaksemme niitä entisestään.

Yrityksille, yhdistyksille ja kouluille.

Yritysjärjestelmämme on kaikki, mitä tarvitset hallintoa, kuten kirjanpitoa, laskutusta, aikaraportointia, myyntitukea ja arkistointia varten. Yrityksille on saatavana myös mukautettuja tilisuunnitelmia ja raportointeja. Jos työskentelet talouden opetuksen parissa, on tärkeää tarjota oppilaiden käyttöön nykyaikaiset ohjelmat. Siksi annamme yritysjärjestelmämme ilmaiseksi käyttöön kouluille ja muille oppilaitoksille.

Briox pesee kilpailijat mennen tullen. Käytettävyys aivan omaa luokkaansa. Myös hinnoittelu kohdallaan.
Mikko Ritvanen, Ritvanen Partners Oy
Tässä saa todella vastinetta rahoilleen. Brioxin avulla hoidan yrityksen koko kirjanpidon ja laskutuksen. Tukikin antaa nopeita vastauksia.
Jan Kluever, Oy Rostrum Ab
Yhteistyömme asiakkaidemme kanssa toimii sujuvasti Brioxin sähköisellä ohjelmistolla. Kirjautuminen yhteiseen järjestelmään tapahtuu helposti ja voimme jakaa työt joustavasti myös mobiililaitteita hyödyntäen. Lisäksi asiakas pysyy koko ajan selvillä yrityksensä tilanteesta! Näin säästämme yhdessä aikaa, vaivaa ja rahaa
Kimmo Lähti, Talousavain.net
Brioxilla olemme saaneet modernin ja kilpailukykyisen työkalun jonka avulla voimme tarjota asiakkaillemme helppoja yhteiskäyttöisiä ratkaisuja, ajantasaista taloustietoa sekä kehittää ja tehostaa omia ja asiakkaidemme prosesseja aivan uudelle tasolle.
Torsten Hästö, Profima Accounting Oy
Briox-kokonaisuudella hoidan monipuolisesti asiakkaitteni taloushallinnon toiminnot. Kilpailukykyiseen hintaan sisältyy myös mm. kätevä kustannuspaikka- ja projektilaskenta, eikä tositteista laskuteta erikseen. Brioxin ansioista voin työskennellä missä tahansa, enkä ole sidottu tiettyyn laitteeseen.
Maria Miettinen, Toimistopalvelu ARIA - EURA

Haluatko apua kirjanpidon kanssa?

Meillä on suuri verkosto sertifioituja yhteistyökumppaneita, jotka voivat auttaa sinua kirjanpitosi kanssa. Hakutoimintomme avulla löydät helposti tilitoimiston läheltäsi. Voit halutessasi tehdä suurimman osan juoksevasta kirjanpidosta itse ja saat tarvittaessa tukea kirjanpitokonsultilta. Tai sitten voit antaa toimiston hoitaa kaiken.