Helppoa asiakashallintaa

Työsi helpottuu Briox Toimistokumppanina.

Tilitoimistoille laatimaamme konseptiin kuuluvat kaikki ohjelmat, joita tarvitset asiakashallinnan kätevään hoitamiseen. Järjestelmämme on täysin verkkopohjainen, mikä merkitsee, että voit työskennellä miltä tahansa internetyhteydellä varustetulta laitteelta ja kaikki tietosi tallennetaan palvelimillemme.

Asiakashallinta antaa yleiskatsauksen.

Asiakashallintamme on kehitetty moderneille tilitoimistoille. Järjestelmä sisältää kaikki Briox-ohjelmat ja joustava osaamisjärjestelmä mahdollistaa sinun ja asiakkaasi yhteistyön mukauttamisen sekä antaa kaikkien asiakkaiden käyttöön juuri ne toiminnot, joita he tarvitsevat. Jos asiakas haluaa esimerkiksi hoitaa laskutuksen itse, se on helppo ratkaista. Kaikki on heti saatavana verkkopohjaisessa ohjelmassa, joten sinun tai asiakkaidesi ei tarvitse lähettää tiedostoja yritysjärjestelmän ulkopuolelle.

Briox Asiakashallinnan avaintoiminnot:

 

Sisältää koko Briox-yritysjärjestelmän.

Ostaessasi Asiakashallintamme sinä ja asiakkaasi saatte heti käyttöönne koko Briox-yritysjärjestelmän ja kaikki ohjelmamme.

Pääsy asiakkaan kirjanpitoon reaaliaikaisesti.

Saat asiakkaidesi kirjanpidon käyttöösi milloin tahansa ja voit helposti vaihdella eri asiakkaiden välillä ilman että sinun tarvitsee kirjautua ulos ja sisään.

Turvallinen ja helppokäyttöinen.

Briox toimii kaikissa verkkoselaimissa, ja kaikki tiedot tallennetaan palvelimillemme. Meillä on ilmainen tuki sinulle ja asiakkaillesi. Kehitämme ja päivitämme jatkuvasti ohjelmiamme ilman lisäveloituksia.

Osta Asiakashallinta tänään. Hinta 50 €/kuukausi.

Lisäkäyttäjät maksavat 25 €/kuukausi.

 

Haluatko tietää lisää Briox Tilitoimistokumppanista?

Täytä sähköpostiosoitteesi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Obligatoriska fält

Briox pesee kilpailijat mennen tullen. Käytettävyys aivan omaa luokkaansa. Myös hinnoittelu kohdallaan.
Mikko Ritvanen, Ritvanen Partners Oy
Tässä saa todella vastinetta rahoilleen. Brioxin avulla hoidan yrityksen koko kirjanpidon ja laskutuksen. Tukikin antaa nopeita vastauksia.
Jan Kluever, Oy Rostrum Ab
Yhteistyömme asiakkaidemme kanssa toimii sujuvasti Brioxin sähköisellä ohjelmistolla. Kirjautuminen yhteiseen järjestelmään tapahtuu helposti ja voimme jakaa työt joustavasti myös mobiililaitteita hyödyntäen. Lisäksi asiakas pysyy koko ajan selvillä yrityksensä tilanteesta! Näin säästämme yhdessä aikaa, vaivaa ja rahaa
Kimmo Lähti, Talousavain.net
Brioxilla olemme saaneet modernin ja kilpailukykyisen työkalun jonka avulla voimme tarjota asiakkaillemme helppoja yhteiskäyttöisiä ratkaisuja, ajantasaista taloustietoa sekä kehittää ja tehostaa omia ja asiakkaidemme prosesseja aivan uudelle tasolle.
Torsten Hästö, Profima Accounting Oy
Briox-kokonaisuudella hoidan monipuolisesti asiakkaitteni taloushallinnon toiminnot. Kilpailukykyiseen hintaan sisältyy myös mm. kätevä kustannuspaikka- ja projektilaskenta, eikä tositteista laskuteta erikseen. Brioxin ansioista voin työskennellä missä tahansa, enkä ole sidottu tiettyyn laitteeseen.
Maria Miettinen, Toimistopalvelu ARIA - EURA