Vi är nöjda med systemet och har fått så fantastisk support!
Anna Karin Dernsjö , Mitec Marine, Gottby
Supporten är fantastisk. Man får snabbt svar och blir alltid trevligt bemött.
Robert Lindfors Lindro Konsult AB , Åstorpa Redovisningsbyrå AB
Vi har valt Briox för att få en modern plattform och en leverantör som kontinuerligt utvecklar systemet och ger support när behov uppstår. Det är viktigt för oss att erbjuda våra studenter en hög kvalitet i utbildningen.
Lektor Ben Henriksson , Högskolan på Åland
Enkelt att lära sig och att använda. Funktionerna vi behöver finns.
Majvor Fonseca , FastighetsKonsult, Mariehamn
Nu har vi fört över nästan alla våra kunder i Briox program och både vi och våra kunder är mycket nöjda med resultatet.
Mats Rosberg , Nova Alandia, Mariehamn
Briox tillhandahåller intuitiva tjänster och jobbar proaktivt med utveckling. Jag uppskattar den professionella och snabba kundsupporten.
Emma Ölund , Ekonomikompaniet Ab, Åland
Jag har använt Briox i flera år och är tacksam för en jättebra produkt. Briox gör ofta uppdateringar helt kostnadsfritt så programmet fungerar utan problem och blir aldrig föråldrat. Supporten fungerar också bra de få gånger man har ärende dit under åren. Vet inte av nåt bättre program på marknaden idag med denna exellenta kombination av förmånligt pris och hög kvalitet. Jag vågar nog påstå Briox är marknadens bästa lösning för en företagare idag.
Clas Kock , Tradek, Jakobstad
När jag var liten grabb var BRIO tågbana min favorit, stabil konstruktion alla byggbitar till min tågbana passade samman och kunde varieras på ett optimalt sätt. Nu bygger mina barnbarn olika tågbanor med mitt gamla BRIO.
Nu använder jag BRIOX eftersom det är ett system av byggbitar som gör att jag kan bygga mitt egna bokföringsprogram med dessa fungerande moduler.
Olle Meurling , Fysimera, Helsingfors