Ekonomi made simple.

Du måste redovisa, men du måste inte göra det svårt.

Vi utvecklar webbaserade program som gör livet enklare för företag, föreningar, redovisningsbyråer och skolor. När vi säger enkelt menar vi att du får tillgång till ett affärssystem som är lätt att använda och där du själv väljer vilka program du behöver. Eftersom allt är webbaserat och lagras på våra egna servrar kan du arbeta från vilken uppkopplad enhet som helst.

Schyssta priser och gratis support.

Hos oss vet du exakt vad du betalar för, även innan fakturan kommer. Vi har en tydlig prissättning utan dolda kostnader och du får gratis support. Dessutom utvecklar och uppdaterar vi hela tiden våra program för att göra dem ännu bättre.

För företag, föreningar och skolor.

Vårt affärssystem är allt du behöver för din administration; exempelvis bokföring, fakturering, tidredovisning, säljstöd och arkivering. För föreningar finns också anpassade kontoplaner och rapporter. Om du arbetar med undervisning i ekonomi är det viktigt att ge eleverna tillgång till moderna program. Därför ger vi skolor och andra utbildningsinstitut fri tillgång till vårt affärssystem.

Vi är nöjda med systemet och har fått så fantastisk support!
Anna Karin Dernsjö, Mitec Marine, Gottby
Vi har valt Briox för att få en modern plattform och en leverantör som kontinuerligt utvecklar systemet och ger support när behov uppstår. Det är viktigt för oss att erbjuda våra studenter en hög kvalitet i utbildningen.
Lektor Ben Henriksson, Högskolan på Åland
Supporten är fantastisk. Man får snabbt svar och blir alltid trevligt bemött.
Robert Lindfors Lindro Konsult AB, Åstorpa Redovisningsbyrå AB
Enkelt att lära sig och att använda. Funktionerna vi behöver finns.
Majvor Fonseca, FastighetsKonsult, Mariehamn
Nu har vi fört över nästan alla våra kunder i Briox program och både vi och våra kunder är mycket nöjda med resultatet.
Mats Rosberg, Nova Alandia, Mariehamn
Briox tillhandahåller intuitiva tjänster och jobbar proaktivt med utveckling. Jag uppskattar den professionella och snabba kundsupporten.
Emma Ölund, Ekonomikompaniet Ab, Åland
Jag har använt Briox i flera år och är tacksam för en jättebra produkt. Briox gör ofta uppdateringar helt kostnadsfritt så programmet fungerar utan problem och blir aldrig föråldrat. Supporten fungerar också bra de få gånger man har ärende dit under åren. Vet inte av nåt bättre program på marknaden idag med denna exellenta kombination av förmånligt pris och hög kvalitet. Jag vågar nog påstå Briox är marknadens bästa lösning för en företagare idag.
Clas Kock, Tradek, Jakobstad
När jag var liten grabb var BRIO tågbana min favorit, stabil konstruktion alla byggbitar till min tågbana passade samman och kunde varieras på ett optimalt sätt. Nu bygger mina barnbarn olika tågbanor med mitt gamla BRIO.
Nu använder jag BRIOX eftersom det är ett system av byggbitar som gör att jag kan bygga mitt egna bokföringsprogram med dessa fungerande moduler.
Olle Meurling, Fysimera, Helsingfors

Vill du ha hjälp med bokföringen?

Vi har ett stort nätverk med certifierade samarbetspartners som kan hjälpa dig med din bokföring. Genom vår sökfunktion hittar du enkelt en redovisningsbyrå nära dig. Du kan välja att göra det mesta av den löpande bokföringen själv, med stöd från en redovisningskonsult när du behöver det. Eller så låter du byrån sköta allt.