Om samarbetet Briox - Zervant

Kom igång med ditt nya Brioxkonto. Läs mer

Anmäl dig här:

Fyll i din e-post så håller vi dig uppdaterad angående övergången av din bokföring från Zervant till Briox samt kommande webinars och annan viktig information.

Obligatoriska fält

Zervant och Briox inleder samarbete

Zervant och Briox har tecknat ett avtal som innebär att Zervant från och med nu rekommenderar alla sina kunder att använda Briox Bokföringsprogram för sin bokföring.

Du som idag använder Zervant för din bokföring rekommenderas därför att byta till Briox bokföringsprogram. För att göra övergången så enkel och effektiv som möjligt har parterna tillsammans utvecklat en integration som innebär att du med en knapptryckning kan flytta över all din bokföringsinformation från Zervant till Briox med en enkel import. I framtiden är planen att integrera programmen helt.

Vi beräknar vara färdiga med vår första lösning i mitten av oktober. Anmäl gärna ditt intresse genom att fylla i din e-post i formuläret ovan så kontaktar vi dig så fort vi är färdiga.

Som ett välkomsterbjudande från Briox får du tillgång till Briox Bokföring och Briox Arkiv för €10 per månad (ordinarie pris €20 per månad) till och med 30.6.2019. Blir du kund innan den 1.1.2018 börjar perioden med 60 dagar gratis. Blir du kund efter årsskiftet erbjuder vi samma välkomstpaket med 30 dagar gratis.

Vi erbjuder även webbinarier på finska, svenska och engelska för att presentera oss själva och produkten. Anmäl dig genom samma formulär så skickar vi information.
Har du frågor ring: 094 241 11 50.

INFORMATION OCH BAKGRUND TILL FÖRÄNDRINGEN

  • Zervant vill fokusera till 100% på att utveckla system och processer för fakturering och kringtjänster i världsklass. Därför kommer Zervant per 2017-12-31 att stänga ner bokföringsapplikationen. Efter att ha utvärderat olika alternativ på den finska marknaden har Zervant valt att rekommendera våra kunder att använda Briox Bokföringsprogram för sin redovisning. Briox produkter är precis som Zervants helt webbaserade och Briox bokföringsprogram är kraftfullt och kompetent men ändå enkelt att lära sig och att använda. Zervant känner sig trygga med att rekommendera alla kunder att använda Briox för sin bokföring.
  • Partnerskapet med Briox är en del i Zervants strategi att förbättra kundupplevelsen ytterligare. Samarbetet med Briox erbjuder Zervants kunder en specialiserad bokföringslösning som är skräddarsydd för den finska marknaden.

Mattias Hansson, VD, Zervant

  • Vi på Briox är naturligtvis glada och stolta över att Zervant valt att rekommendera sina kunder i Finland att byta till just Briox Bokföring. Tillsammans har nu Zervant och vi utvecklat en integration mellan våra system för att kunna erbjuda en så enkel och effektiv helhetslösning som möjligt. Vi ser fram emot att få hälsa Zervants kunder välkomna till Briox.
  • Zervant ses som ett av de starkaste alternativen i branschen. Att bolaget väljer att samarbeta nära med Briox visar att det finns en stark tilltro till vårt erbjudande och att vi på allvar är en aktör att räkna med.

Jens Collskog, Country Manager Finland, Briox

Om Zervant
Zervant grundades 2010 av tre entreprenörer som tröttnade på det administrativt krångliga pappersarbete som hör ihop med att starta och driva ett litet företag. Idag har man fler än 150.000 registrerade användare i 160 länder.

Om Briox
Briox utvecklar och säljer ett molnbaserat affärssystem för mindre företag, föreningar och redovisningsbyråer. I systemet finns moduler för bokföring, fakturering och en mängd andra verktyg för administrativa rutiner. Som användare får du ett modernt och utbyggt system, attraktiv prissättning samt kontinuerlig vidareutveckling av systemet som sker i direkt samarbete med våra kunder

Briox webinarer

För att introducera dig till Briox bokföring kommer vi att hålla webinarer på finska varje tisdag 14:00 och torsdag 10:00. Presentationerna beräknas ta 30 - 45 minuter.

Hör av dig till oss via mail till info@briox.fi om du inte kan delta vid dessa tider så skickar vi er en inspelning av webinaren eller bokar in dig till en annan tid. Hör även av dig via mail till info@briox.fi ifall du önskar att få en demo på svenska eller engelska. 
Här kan du ta del av en lista på funktionerna i Briox bokföring: .

Briox webinar kommer att ha följande innehåll:

  • Vilka är Briox? 2 min
  • En översikt över bokföringsprogrammets nyckelfunktioner. 20 min
  • En översikt över alla våra produkter. 2 min
  • Frågestund. 10-15 minuter

Vi använder WebEx för våra webinars. Vi kommer att skicka en personlig inbjudan till den webinar som du vill delta i.