Asiakashallinta

Asiakashallintamme on kehitetty moderneille tilitoimistoille. Järjestelmä sisältää kaikki Briox-ohjelmat ja joustava osaamisjärjestelmä mahdollistaa sinun ja asiakkaasi yhteistyön mukauttamisen sekä antaa kaikkien asiakkaiden käyttöön juuri ne toiminnot, joita he tarvitsevat. Jos asiakas haluaa esimerkiksi hoitaa laskutuksen itse, se on helppo ratkaista. Kaikki on heti saatavana verkkopohjaisessa ohjelmassa, joten sinun tai asiakkaidesi ei tarvitse lähettää tiedostoja yritysjärjestelmän ulkopuolelle.

50 €/kuukausi
Lisäkäyttäjät maksavat 25 €/kuukausi.
Jos valitset 12 kuukauden laskutusjakson, saat yhden kuukauden ilmaiseksi.

Avaintoiminnot:

Hallinnoi asiakkaasi kirjanpitoa suoraan ja reaaliajassa
Ei tarvetta kirjautua sisään ja ulos järjestelmästä hallinnoidessasi useita asiakkaita samanaikaisesti. Briox Asiakashallinnalla voit helposti siirtyä usean eri asiakkaan kirjanpidon välillä vain yhdellä klikkauksella.

Moderni ohjelmisto modernille kirjanpitäjälle
Asiakashallinta sopii niin pienen kirjanpitotoimiston kuin suurenkin käyttöön.
Erillisiä ohjelmistoasennuksia ei tarvita koskaan, ja ilmaiset päivitykset tarjoavat sinulle jatkuvan kehitystyön edut sekä 10 päivitystä vuodessa.
Voit hallinnoida asiakkaiden tilejä mistä käsin tahansa, mihin aikaan tahansa, ja ilman verkkoselainrajoituksia. Voit siis vapaasti räätälöidä työn sopimaan elämäntyylisi vaatimuksiin.
Briox on turvallinen ja helppo käyttää. Myös päivittäin otettavat täydelliset varmuuskopiot tuovat lisäturvaa.

Ei piilomaksuja, ei avausmaksuja, ei sitovia sopimuksia tai irtisanomisaikaa
Asiakashallinnalla saat käyttöösi täydellisen valikoiman Briox ohjelmistosta itsellesi ja asiakkaillesi. Asiakkaiden lukumäärää tai käsiteltävien tapahtumien määrää ei ole rajoitettu järjestelmässä.
Kattava käyttäjäoikeuksien hallinta mahdollistaa yhteistyön räätälöinnin täysin yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle.

Ilmainen tuki
Tarjoamme sinulle ja asiakkaillesi ilmaisen tuen sähköpostitse ja puhelimitse, sekä myös online-koulutuksen sujuvaan aloitukseen Briox-ohjelmistolla.